Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Μια ακόμη βράβευση αριστείας για την επιχείρηση «Stιliaras Honey»

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά βραβεύτηκε η επιχείρηση του Αιτωλοακαρνάνα επιχειρηματία μελισσοκόμου Γιάννη Στυλιαρά σε διεθνή διαγωνισμό. Η βράβευση έγινε για το προϊόν ‘‘Θυμαρίσιο ελληνικό μέλι’’. Πρόκειται για το “melenia by StiliarasHoney-Greek thyme honey” το οποίο βραβεύτηκε με δυο χρυσά αστερία στο «Great Taste Αwards 2017», στον πλέον αναγνωρισμένο διαγωνισμό στο χώρο τον τροφίμων και ποτών Διεθνώς.

Η διάκριση αυτή ήρθε να προστεθεί στα τρία ακόμη βραβεία που κατέχει η εταιρεία για το βιολογικό μέλι ελάτου: δύο χρυσά μετάλλια στους παγκόσμιους διαγωνισμούς στην Ιταλία (BIOLMIEL 2014, BIOLMIEL 2015) και δύο χρυσά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Award 2016 στην Αγγλία.

Το προϊόντα που φέρουν το διακριτικό σήμα του «Great Taste Awards» αναγνωρίζονται μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων τροφίμων ως άριστης ποιότητας και προσδίδουν κύρος στο προϊόν ως ‘‘Όσκαρ της γεύσης’’ και λόγο υπερηφάνειας για την ποιότητα της Αιτωλοακαρνανικής γης, της μελισσοκομικής παραγωγής και της επιχειρηματικότητάς της.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την μεγάλη ικανοποίησή του για την τιμητική αυτή διάκριση που ενισχύει την εικόνα των εκλεκτών Μελισσοκομικών Προϊόντων που παράγονται στο Νομό μας και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα επιχειρηματικής αριστείας .

"Η ορθότητα της στρατηγικής μας επιλογής ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Επώνυμου Τυποποιημένου Προϊόντος με στόχο τη Δημιουργία υγιών μοντέλων Ανάπτυξης της Τοπικής Οικονομίας, επιβεβαιώνεται μέσα από τις συνεχόμενες επιτυχίες και βραβεύσεις και μέσα από την αυξανόμενη δυναμική των εξαγωγών των Αιτωλοακαρνανικών προϊόντων και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία του Νομού." τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.