Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ" για τις εκλογές στον Εμπορικό Μεσολογγίου


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών. Είμαστε μάρτυρες, αλλά και θύματα ενός πολέμου που γίνεται με άνευ προηγούμενου απώλειες για την εμπορική τάξη. Ανήκουμε στην κατηγορία των ελεύθερων επαγγελματιών που κάποτε ήμασταν ο πιο υγιής ιστός της οικονομίας και αυτή την στιγμή είναι άγνωστο για τον καθένα από εμάς αν θα υπάρξει επόμενη ημέρα. 

Το μοναδικό μας όπλο λοιπόν είναι να ενωθούμε για να αντισταθούμε. Να αντισταθούμε ενάντια σ’ όλους αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο και όχι μόνο. Οραματιζόμαστε έναν εμπορικό σύλλογο με αξιοπιστία στην κοινωνία για να την έχουμε δίπλα μας, έναν σύλλογο που να έχει τον πρώτο λόγο σε θέματα επιχειρείν, που να σκέφτεται συλλογικά και όχι ατομικά, έναν σύλλογο δυνατό και ενωμένο που θα βλέπει το αύριο και όχι το χθες... Έναν σύλλογο που θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς χωρίς κομματικές αγκυλώσεις.




Είμαστε μια ομάδα νέων και άφθαρτων ανθρώπων με σημαία όλα τα παραπάνω και ο κύριος στόχος μας είναι το καλό του συνόλου και όχι του ενός. Αποσκοπούμε στο να απομονώσουμε συμπεριφορές και νοοτροπίες παλαιότερων εποχών που είχαν σαν αποτέλεσμα να διχάσουν τους εμπόρους και να προκαλέσουν ρήγμα. 



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την τελευταία περίοδο ο εμπορικός σύλλογος έζησε μια έντονη εσωστρέφεια, προϊόν προσωπικών επιδιώξεων τα οποία έπληξαν το κύρος του και δημιούργησαν σκιές στην τοπική κοινωνία.

Δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και μικροπολιτικές τακτικές οι οποίες δεν έχουν θέση σ’ έναν υγιή εμπορικό κόσμο και πρέπει να απομονωθούν.



Οι υποψήφιοι σύμβουλοι

Γερασίμου Κατερίνα

Βονιτσάνος Παναγιώτης

Γεωργίου Βασιλική (Βίκη)

Γκανιάτσου Σοφία

Γκούβρας Θανάσης

Κασσαβέτης Γιώργος 

Κοντογιάννη – Ζέλιου Νεραντζία

Μπαλτάς Γεράσιμος

Μπούλης Νίκος

Παπαδόπουλος Γιώργος

Σακελλάρης Δημήτρης

Στέλλιου Δήμητρα