Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ενδιαφέρουσα Ημερίδα από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MO.K.E.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στις 7/12

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MO.K.E.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο κεντρικό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου Ημερίδα – Ανοικτό Σεμινάριο – Workshop με Θέμα: «Νεανική Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Τεχνολογία: Οι ιδέες και η δημιουργία σε εποχές κρίσης». 
Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και μετά το τέλος θα ακολουθήσουν:
  • Γύρω στις 13:00 το Ανοικτό Σεμινάριο (Open Seminar) έχει ως θέμα: «Καινοτόμοι σχεδιασμοί και υλοποιήσεις σε τεχνολογίες Windows phone 7». Mentoring: «Επιμόρφωση μέσα από το Διαγωνισμό Imagine Cup 2013» και θα γίνει στην Αίθουσα Ε.Π.Δ.Ο 3.  Εισηγητές: Παλάντζας Δημήτρης – Λιαμύρας Ιωάννης, Τελειόφοιτοι Τμήματος Ε.Π.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και Κολοβός Χριστόφορος Τελειόφοιτος Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. 


  • και στις 15:00 το Workshop έχει ως θέμα: "Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας ορθά τεκμηριωμένης επιχειρηματικής πρότασης για χρηματοδότηση" . Εισηγήτρια: Νίκη Λαμπροπούλου – Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και θα διεξαχθεί στο Εργαστήριο Η/Υ – Ε.Π.Δ.Ο. 3. 

Σημείωση: Η παρακολούθηση του Workshop είναι μία από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τη λήψη του «Πιστοποιητικού επιμόρφωσης στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία». 

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο email: moke@teimes.gr  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εργασιών της ημερίδας ΕΔΩ