Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Στα "άκρα" η κόντρα εργαζομένων με τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ζητείται η απομάκρυνσή του

Στα άκρα φαίνεται ότι φθάνει η κόντρα των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με τον διοικητή του ιδρύματος Γ. Κυριακόπουλο, εξαιτίας μιας σειράς ενεργειών του δεύτερου που έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των πρώτων.

Χαρακτηριστική ειναι η ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από το Δ. Σ. του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου που ακολουθεί:

"Τo «έργα και ημέρες» του διοικητή του Νοσοκομείου μας κ.Κυριακόπουλου συνεχίζεται:

-Αφού αποδιοργάνωσε την Διοικητική Υπηρεσία με τις παράνομεςαλλαγές που έκανε με την ανάληψη των καθηκόντων του (έγγραφηκαταγγελία από εμάς και την ΠΟΕΔΗΝ στις 21/01/14) χωρίς έγγραφηεισήγηση της υπηρεσίας .

-Αφού απαξίωσε την Ιατρική Υπηρεσία μη αναγνωρίζοντας τον Διευθυντή της(τοποθετημένο στη θέση αυτή από την ΥΠΕ) καιπαρακάμπτοντας τον σε σωρεία θεμάτων,(κάτι που οδήγησε τελικά σεπαραίτηση του).

-Αφού παρενέβη παρακάμπτοντας τις αντίστοιχες εισηγήσεις στις προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού( κάτι που δημιούργησε κινδύνους καιείχε σαν αποτέλεσμα καταγγελίες της Ιατρικής κοινότητας).

 

-Αφού στις προσφιλείς του επισκέψεις σε χώρους του Νοσοκομείουπαροτρύνει τους εργαζόμενους να απευθύνονται σε αυτόνπαρακάμπτοντας την υπηρεσία τους για να βρουν λύση και υλικά πουπροφανώς «οι κακές υπηρεσίες τους δεν μπορούν» .

-Αφού προχώρησε σε παράνομες αλλαγές χώρων στο Νοσοκομείοόπως η χρησιμοποίηση του αμφιθεάτρου και του προσυνεδριακού χώρουσε γραφεία χωρίς άδεια ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν κενά γραφεία καιστοιβάζονται τέσσερεις υπηρεσίες σε ένα γραφείο!! με ότι αυτόσυνεπάγεται και δεν υλοποιούνται ρητές εντολές από δεκαετίας του Υπουργείου και δέσμευση της προηγούμενης Διοίκησης αναφορικά με τμήματα που πρέπει να αδειοδοτηθούν όπως το Φαρμακείο.

-Αφού χρησιμοποιούσε παράνομα για ένα μήνα οδηγό που ήταν σεδιαθεσιμότητα εκθέτοντας τόσο αυτόν όσο και τις μεταφορές πουγίνονταν σε πλείστους κινδύνους ( υπήρξε καταγγελία Συλλόγου και ΠΟΕΔΗΝ)

-Αφού με τις ενέργειες του ανάγκασε τους Διευθυντές Ιατρούς να προβούν σε ανοικτή επιστολή καταγγέλλοντας την διαβολή τους.

-Αφού χρησιμοποιεί παράνομα τους μαθητευόμενους του ΟΑΕΔ νακάνουν διανομή φαγητού μόνοι τους.

-Αφού νόμισε ότι μπορεί ως «απόλυτος άρχων» να παρέμβει και στιςεκλογές του Συλλόγου υποδεικνύοντας ακόμη και μπροστά στην κάλπηποιον και τι πρέπει οι «υποτακτικοί» να ψηφίσουν για το «καλό του ιδρύματος»( ή κάποιου αλλού).

-Αφού έκανε 3μηνο διαγωνισμό που αφήνει ακάλυπτες βάρδιες ηλεκτρολόγου αλλάζοντας τους όρους απο αυτους του τακτικούδιαγωνισμού με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τουΝοσοκομείου. Ήδη χθες είχαμε το πρώτο συμβάν.

-Αφού μέσω συνεντεύξεων στον Τύπο αφήνει υπόνοιες για συναλλαγή εργαζομένων και ιδιωτών χωρίς στοιχεία εφαρμόζοντας τακτικέςΓκέμπελς.

-Έφτασε ,στην τελευταία για την ώρα «επιτυχία» του, να χαρακτηρίσειτην εκδήλωσησυζήτηση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος και η Ιατρικήκοινότητα του Νοσοκομείου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου με τους βουλευτές, τους δημάρχους και τους φορείς της περιοχής ως«πανηγυράκι» και «φιέστα» !!!

Τελειώνοντας προς το παρόν την αφήγηση των ημερών του κου Κυριακόπουλου ζητάμε από τους ιθύνοντες την λύση του προβλήματος αλλιώς το αποτέλεσμα τους βαραίνει εξολοκλήρου.

Υ.Γ.: Κε Κυριακόπουλε ως εργαζόμενοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες (εισπράττοντας από αυτούς την αναγνώριση ) και πριν την τοποθετησή σας και θα το κάνουμε και μετά , ελπίζοντας τα αποτελέσματα της διοίκησης σας να είναι αναστρέψιμα.