Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Σήμερα στο Μεσολόγγι η εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας

Μεγάλη προσέλευση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι παραγωγοί και οι φορείς και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθούν και κυρίως να εγγραφούν στην πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ιδίως κατά την προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, σημαντική ήταν η παρουσία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν νέοι παραγωγοί και επαγγελματίες για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής μέσα από την υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων, όπως αυτοί έχουν τεθεί.

Προχθές βρέθηκαν στο Αίγιο και ενημέρωναν μαζί με τα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τους αναδόχους του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου και Νίκος Τσάνης, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά ο πρόεδρος της Παναιγιάλειας Ενωσης Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος.

Σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα ανοικτή εκδήλωση, αυτή τη φορά στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει μία ακόμη στην Πάτρα.

 

Κατά την εκδήλωση, επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και γίνεται η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων αλλά και εκπαίδευση τους στο χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.

Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κλπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.