Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

"Μπλόκο" σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο προαναγγέλουν οι αγρότες

Στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα πορεία διαμαρτυρίας, στο κέντρο του Αγρινίου, που κατέληξε στην Εφορία, όπου και έγινε κατάληψη.

Το απόγευμα εκτός από τον αποκλεισμό του Κόμβου Κεφαλοβρύσου, από τις 17:00, έως τις 23:00, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωςη: "οι αγρότες θα δώσουμε δυναμικό παρών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό".

Μάλιστα, για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο εκδόιηκεη ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αντιλαμβανόμενη η κυβέρνηση τις μεγάλες αντιδράσεις που προκαλεί το προσχέδιο κοινωνικής καταστροφής που κατέθεσαν για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό και αφού απέτυχε να διασπάσει τα Μπλόκα , προκαλεί το λαϊκό έρεισμα με εκδηλώσεις – ενημερώσεις σαν και αυτή στο Επιμελητήριο με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση – Η πρότασή μας».


¨Κύριοι¨ καταφέρατε μέσα σε ένα χρόνο μόλις, να μπείτε στην κατηγορία των πολιτικών που εκμεταλλεύτηκαν την ελπίδα του λαού και μας βύθισαν ακόμα πιο βαθιά στην κρίση! Αντιδρούμε στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο εν λόγω νομοσχέδιο, καθως οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια χιλιάδες αγρότες αλλά και πολλούς παραγωγικούς κλάδους στον αφανισμό.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία της χώρας να σταματήσει να παίζει με την νοημοσύνη του λαού, να αποσύρει το νομοσχέδιο και από κοινού να βρούμε άλλους τρόπους, πιο δίκαιους και αποτελεσματικούς για την σωτηρία του ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος της χώρας."

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες τονίζουν: "Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακώνονται ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες και θα σταματήσουμε μόνο όταν αποσυρθεί το νομοσχέδιο – παρωδία."