Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας: "Οι αγρότες να απομονώσουν τις μειοψηφικές ομάδες...που δυναμιτίζουν τον διάλογο"

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρεται στη χθεσινή διαμαρτυρία και στις φθορές που προκάλεσαν στα γραφεία του κόμματος στο Μεσολόγγι, αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Σήμερα 17/2/2016 (σ.σ. χθες) γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών επεισοδίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι. 
Ολιγομελής ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου επιχείρησε να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Όταν διαπίστωσαν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστά, παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και στοιχειώδους λειτουργίας κράτους δικαίου, προέβησαν σε βανδαλισμούς και υλικές φθορές. 
Την στιγμή κατά την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των αγροτών για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματά τους, τέτοιου είδους ενέργειες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα συνεννόησης και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις ορισμένων κύκλων απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών.
Οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν αυτές τις μειοψηφικές ομάδες.Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι τοπικές κοινωνίες, τα πολιτικά κόμματα, οι επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς του νομού μας, καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές."