Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Με συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (26/8/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 38χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης

Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου σχετικά με τη σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στο Αίγιο, σας ενημερώνουμε ότι όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, Ανακριτών Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας ληστείας.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο αεροδρόμιο του Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας ηλικίας 34 και 35 ετών, οι οποίοι συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 2 και 6 ετών, αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από την Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία.

Για το σκοπό αυτό επέδειξαν στους αστυνομικούς, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστές ταυτότητες Πολωνικών Αρχών, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δέκα αλλοδαπών για συμπλοκή

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ρουπάκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δέκα αλλοδαποί άνδρες και συγκεκριμένα πέντε υπήκοοι Μπανγκλαντές και πέντε υπήκοοι Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συμπλοκή.

Ειδικότερα, λόγω διαφορών που αφορούν αγροτικές εργασίες, οι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με τη χρήση λοστών και άλλων αντικειμένων, ενώ πραγματοποίησαν και ρίψη αντικειμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν και ένας υπήκοος Μπανγκλαντές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη πέντε ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων χθες (25-8-2017) στο Αιτωλικό, στο Νεοχώρι και στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.