Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αγρινίου στις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο Taekwondo Μπιτσικώκου και Τσίγκα

Τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου επισκέφθηκαν οι δύο αθλήτριες του «Α.Σ. Θησέα Αιτωλοακαρνανίας» Δήμητρα Σωτηρία Μπιτσικώκου και Αρετή Τσίγκα που κατέκτησαν χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo στην Βουδαπέστη.

Ο κ. Παπαναστασίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πόλης στις δύο αθλήτριες για τις σπουδαίες διακρίσεις: "Νιώθω συγκίνηση και μεγάλη χαρά. Κυρίως όμως νιώθω περηφάνια για την Δήμητρα και την Αρετή. Τις δύο αθλήτριες του Συλλόγου «Θησέας» που σήκωσαν ψηλά το Αγρίνιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στις χρυσές ελπίδες μας, τα δύο αυτά κορίτσια, οι οποίες με όπλα το πείσμα και την επιμονή κατάφεραν τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκές διακρίσεις σε ένα ολυμπιακό άθλημα. Εκτός από την Δήμητρα και την Αρετή αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς τους που είναι πάντα στο πλευρό τους και τον προπονητή τους Νίκο Κακαρέλη για την εξαιρετική προσπάθεια του συλλόγου του."

Στην σκληρή προπόνηση και την εντατική προσπάθεια αναφέρθηκε η 14χρονη Δήμητρα Σωτηρία Μπιτσικώκου: «Προσπάθησα πολύ για ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αισθάνομαι δικαιωμένη γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους προπονητές μου και τον Δήμαρχο Αγρινίου για την πρόσκλησή του».

Ευτυχισμένη για την διάκριση δήλωσε και η 12χρονη Αρετή Τσίγκα: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την διάκριση και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους δασκάλους μου που με στηρίζουν στην προσπάθειά μου».