Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το "πρώτο κουδούνι" με τον καθιερωμένο Αγιασμό για τους μαθητές του Μεσολογγίου


Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, έγινε σήμερα η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Ο αν. Δημάρχου Σπ.  Καρβέλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Α. Σκαρμούτσος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου Αγγελική Καζαντζή, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 4ης Γ.Ε. Λάμπρος Σταθόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γεώργιος Κοντογιάννης, συμμετείχαν εκπροσωπώντας το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις τελετές Αγιασμού του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεσολογγίου.Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου η έναρξη του σχολικού έτους έγινε παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας Χρήστου Κολοβού καθώς επίσης του Διοικητή Τροχαίας Μεσολογγίου Νικόλαου Καμπά.
Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος αναφέρει «Εύχομαι υγεία και πρόοδο στα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς. Η νέα χρονιά ας είναι δημιουργική, με αισιοδοξία και ελπίδα για όλους. Κυρίως όμως ας είναι για τα παιδιά μας η αφετηρία μιας γόνιμης διαδικασίας κατάκτησης της γνώσης, των στόχων και των επιδιώξεών τους».