Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας

Ο Απόστολος Κατσιφάρας κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου με τον ανάδοχος, Κώστα Αντωνίου


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με την υπογραφή της Σύμβασης χθες Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες.
Το έργο αφορά στην συντήρηση των επαρχιακών οδών της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν είναι αποκατάσταση φθορών στον ασφαλτοτάπητα με την επούλωση λάκκων, κατασκευή ταπητηδίων, ανακατασκευή των καθιζήσεων, επενδυμένη τάφρο, αποστράγγιση, κατασκευή τεχνικών. Επίσης προβλέπονται εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κάθετης σήμανσης. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με προτεραιότητες από την τροχαία και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
«Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης αποτελεί μόνο την αρχή στις παρεμβάσεις μας στα συγκεκριμένα σημεία. Συνεχίζουμε και με νέο έργο.», επεσήμανε ο Απόστολος Κατσιφάρας. Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά ανέφερε ότι «Ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες. Το οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας είναι το μεγαλύτερο επαρχιακό δίκτυο νομού. Ωστόσο, εμείς, με νέα έργα, συνεχίζουμε σε κάθε γωνιά της περιφερειακής μας ενότητας