Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η οικονομική εξυγίανση του δήμου Μεσολογγίου το κύριο προεκλογικό επιχείρημα του Νίκου Καραπάνου. Πολύς ο κόσμος στην "πρώτη" προεκλογική εκδήλωση (VIDEO)


Η οικονομική εξυγίανση του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κατά τη διάρκεια της τετραετούς του θητείας θα αποτελέσει, το κύριο προεκλογικό επιχείρημα του δημάρχου της πόλης Νίκου Καραπάνου με βάση τη χθεσινή ομιλία του στο ανοιχτό θέατρο του λιμανιού στην απολογιστική πολιτική εκδήλωση της παράταξής του.
Στο ασφυκτικά γεμάτο «θεατράκι» ο Νίκος Καραπάνος παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν σε όλο το εύρος του δήμου δίνοντας έμφαση στο «νοικοκύρεμα» των οικονομικών, αφού όπως υποστήριξε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ο δήμος είχε έλλειμμα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ με πολλές οφειλές σε προμηθευτές και πλέον παρουσιάζει ταμειακό πλεόνασμα, χωρίς υποχρεώσεις σε τρίτους.
Έτσι αναπτύσσοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει έως και το τέλος της θητείας του ο κ. Καραπάνος υπογράμμισε ότι μπορεί ο δήμος να προγραμματίσει την κατασκευή έργων, ενώ επεσήμανε την έναρξη της κατασκευής άμεσα μιας σειράς έργων που θα χρηματοδοτηθούν από ευρωπαϊκούς πόρους με στόχο την αναβάθμιση του θαλασσίου μετώπου της περιοχής.




Όσον αφορά τις παρουσίες στην εκδήλωση εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή πολλών γνωστών στελεχών που προέρχονται από το χώρο της κεντροαριστεράς με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Παναγιώτης Σταράμος απουσίαζε λόγω ζητήματος υγείας.
Επίσης οι απουσίες των κ.κ. Διαμαντόπουλου, Γιαννόπουλου, Κώτση και Τσέλιου ήταν αναμενόμενες μιας και από καιρό έχουν διαφοροποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείται να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία του δημάρχου Μεσολογγίου: