Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου ο Πάνος Νατσικώστας! Ξεπερνούν τις 100 οι υποψηφιότητες με την παράταξη "Δήμος για τα Παιδιά μας"

Υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Μεσολογγίου ο Παναγιώτης Νατσικώστας

«Αποφάσισα να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση, για την πόλη μου την οποία αγαπώ και το έχω αποδείξει, γιατί προτίμησα να ζήσω και να εργασθώ στο Αλωνάκι και όχι στις μεγαλουπόλεις του εξωτερικού που ήμουν για αρκετά χρόνια. Συστρατεύομαι με τον Νίκο Καραπάνο ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη του για την πόλη» με την παραπάνω δήλωση ο Παναγιώτης Νατσικώστας ανακοίνωσε την συμμετοχή του, στον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του, η γνωστή φαρμακοποιός, Ειρήνη Καρατσώρα – Νατσικώστα στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Μεσολογγίου.
Εκτός, όμως, από τον κ. Νατσικώστα τις τελευταίες ημέρες την συμμετοχή τους στον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου ανακοίνωσαν και οι κ.κ.:



Χρήστος Τέγας, αστυνομικός 

Αναστασία Κλάδη – Λίτου, επιχειρηματίας
Αναστασία Κλάδη – Λίτου, επιχειρηματίας, Χρήστος Τέγας, αστυνομικός με έντονη συνδικαλιστική δράση, Μάκης Μπαλωμένος, ψυχολόγος, Μαρία Καρατζογιάννη, φιλόλογος, Λίλη Κοκόρη, καθηγήτρια ξένων γλωσσών, Κωνσταντίνα Γεωργίου – Νικολοπούλου, επιχειρηματίας,  Δημήτρης Κ. Ιωάννου – Σαρτζής, ιδ. υπάλληλος, Γιάννης Γεωργίου, αγρότης και Μιχάλης Μαυρομμάτης, ελ. επαγγελματίας..
Μετά και από αυτές τις ανακοινώσεις οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την παράταξη του δημάρχου Μεσολογγίου τόσο για το κεντρικό ψηφοδέλτιο όσο και για αυτά των τοπικών κοινοτήτων ξεπερνούν τους 100, ενώ πολλοί από αυτούς προέρχονται από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., έχοντας στο παρελθόν συμμετάσχει σε συνδυασμούς που είχαν σαφή αναφορά σε αυτό το χώρο.
Το βέβαιο είναι ότι εάν συνεχιστεί η ανακοίνωση υποψηφίων με αυτό το ρυθμό τότε σύντομα ο κ. Καραπάνος θα ολοκληρώσει την πλήρη κατάρτιση του συνδυασμού του, κερδίζοντας πόντους στο παιχνίδι των εντυπώσεων...
 
Δημήτρης Κ. Ιωάννου – Σαρτζής, ελ. επαγγελματίας,

Γιάννης Γεωργίου, αγρότης

Κωνσταντίνα Γεωργίου – Νικολοπούλου, επιχειρηματίας

Λίλη Κοκόρη, καθηγήτρια ξένων γλωσσών

Μάκης Μπαλωμένος, ψυχολόγο

Μαρία Καρατζογιάννη, φιλόλογος

Μιχάλης Μαυρομμάτης, αγρότης