Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Παρουτσιάσθηκε η ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου


Μεγάλη είναι η προσέλευση του κινηματογραφόφιλου κοινού του Μεσολογγίου στην προβολή της ταινίας ¨EL GRECO¨ του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, που προβάλλεται αυτές τις μέρες στην κεντρική αίθουσα του Τρικούπειου, όπου παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου, παρουσιάζει και τη φετινή περίοδο ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα προβολών, με ταινίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του θεατή και χαρακτηρίζονται σαν ποιοτικές και αρκετά ελκυστικές, για όσους αγαπούν τον καλό κινηματογράφο.

Και στο Διαδίκτυο η Λέσχη με την συνδρομή του ΤΕΙ Μεσολογγίου
Ένα αρκετά ενδιαφέρον γεγονός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλη μας, αποτελεί και η παρουσίαση, κατά τη διάρκεια των προβολών, της νέας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, που πρόσφατα δημιούργησε η Κινηματογραφική Λέσχη, προκειμένου να προβάλει τις δράσεις και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει στην πόλη μας, καθώς επίσης και το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων που διοργανώνει.
Η ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου γίνεται με τη συνεργασία του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και συγκεκριμένα με το Θεσμοθετημένο Εργαστήριο Βάσεων Δεδομένων και Πληροφοριακών Συστημάτων του τμήματος Ε.Π.Δ.Ο. με την συμμετοχή σπουδαστών και την σημαντική συμβολή του διευθυντή του εργαστηρίου, Επίκουρου Καθηγητή, κ. Αριστογιάννη Γαρμπή.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να μάθει για την ιστορική διαδρομή και τις δραστηριότητες της Λέσχης, για το πρόγραμμα προβολών, βλέποντας παράλληλα και το διαφημιστικό βίντεο της αντίστοιχης ταινίας , για εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, όπου παρουσιάζεται πλούσιο αρχειακό και φωτογραφικό υλικό, να στείλουν σχόλια και παρατηρήσεις με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να αναζητήσουν άλλες ιστοσελίδες με κινηματογραφικό περιεχόμενο και τέλος όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαφημιστούν και να προβληθούν διαμέσου της ιστοσελίδας.