Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Σχολείο αυτόνομης κατάδυσης από το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου από τις αρχές Απριλίου λειτουργεί σχολείο αυτόνομης κατάδυσης σε συνεργασία με την Ulysses Scuba Diving School.
Η Ulysses Scuba Diving School είναι πιστοποιημένη σχόλη από τις PADI & IANTD προσφέροντας τη δυνατότητα εκμάθησης προγραμμάτων αυτόνομης κατάδυσης.
Η σχολή είναι DAN Club και έχει συνεχή παροχή ιατρικών συμβουλών από το Κέντρο Υπερβαρικής Ιατρικής στην Αθήνα, παρέχοντας υψηλά επίπεδα ασφαλείας τόσο για τα εκπαιδευτικά προγράμματά της όσο και για τα ταξίδια της.
Όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης γίνονται είτε στο ειδικά εξοπλισμένο καταμαράν ΑΘΩΣ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδίου, συνδυάζοντας ιστιοπλοΐα και διακοπές με εκπαίδευση καταδύσεων, είτε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜεσολογγίου .
Τόσο στο σκάφος όσο και στη στεριά , ο σύγχρονος καταδυτικός εξοπλισμός , η παροχή αέρα-Nitrox και τα εξελιγμένα βοηθήματα διδασκαλίας εγγυώνται μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Υπεύθυνος της σχολής είναι ο Αποστόλης Ροδίτης.
Πληροφορίες για τα τμήματα και τις ώρες στα τηλέφωνα : 2631023446 - 6948005534 - 6974337609 και στο site http://www.ulysses.gr/