Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Αποδεκτή έκανε ο δήμαρχος Μεσολογγίου την παραίτηση του αντιδημάρχου Γ. Σπανού
Αποδεκτή έκανε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος την παραίτηση που υπέβαλε σήμερα από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Σπανός, μια παραίτηση που είχε «προαναγγελθεί» στον τοπικό τύπο από τις αρχές της εβδομάδας.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου σε δήλωσή του θεωρεί ακατανόητη την ενέργεια του μέχρι σήμερα αντιδημάρχου και τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους, αφού ο κ. Σπανός εκτός από αντιδήμαρχος διετέλεσε και πρόεδρος στη ΔΕΥΑΜ.
«Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον μέχρι σήμερα αντιδήμαρχο Μεσολογγίου, Γιάννη Σπανό για τη δημιουργική μας συνεργασία και την προσφορά του στο δήμο, ως μέλος της δημοτικής μας αρχής, τόσο στη διετία που διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ(2007-08) όσο και στην αντιδημαρχία(2009 -10).
Ταυτόχρονα όμως, θέλω να τονίσω ότι μου είναι εντελώς ακατανόητοι οι λόγοι που τον οδήγησαν να υποβάλει σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου, αφού στερούνται κάθε βάσης.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο δρόμο που διάλεξε να ακολουθήσει»,
σημείωσε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Μεσολογγίου.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου στην παραίτησή του επικαλείται λόγους έλλειψης συνεργασίας και αφήνει αιχμές για υπονόμευση εκ των έσω των προσπαθειών που κατέβαλε για διάφορα ζητήματα του δήμου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι στην παραίτησή του ο κ. Σπανός επιρρίπτει ευθύνες στο δήμαρχο Μεσολογγίου για τα όρια του νέου δήμου…