Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου άκουσε ο Β. Αντωνόπουλος

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφτηκε χθες, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας).
Στην συνάντηση, με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, Παναγιώτη Τσιχριτζή και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και τις προϋποθέσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.
Ο κ. Αντωνόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα προωθούνται με ταχύτητα τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του νομού, όπως αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις ή άλλες ενέργειες που σχετίζονται με την περιφέρεια, τονίζοντας ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση των υποδομών που θα διευκολύνουν την επιχειρηματική δράση.



Ακόμα, δεσμεύτηκε για τη σύσταση ενός διανομαρχιακού συμφώνου ανάπτυξης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημασία του νέου θεσμού του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης και στην πρόθεσή του να αναπτύξουν μια στενή συνεργασία.
«Η δημιουργία ενός εθιμικού πλαισίου που θα προωθεί και θα παροτρύνει την διασύνδεση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την τοπική επιχειρηματικότητα και θα αναβαθμίσει ποιοτικά τη σχέση των επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες που συναλλάσσονται, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, την ένωση καταναλωτών και το επιμελητήριο, θα θέσει τις βάσεις της βιώσιμης ανάπτυξης που επιθυμούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνόπουλος.
Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφτηκαν τα δημοτικά διαμερίσματα Νεάπολης, Μεγάλης Χώρας, Σπολάιτας.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης επισήμανε πως στις εκλογές πρέπει να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, καθώς μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις, μπορούν να υπερασπιστούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το εγχείρημα του «Καλλικράτη», αλλά κυρίως γιατί δεν πρέπει να ενδώσουμε στον λαϊκισμό και την κομματική και προσωπική ιδιοτέλεια των συντηρητικών δυνάμεων. Η χώρα είπε ακόμη ο κύριος Αντωνόπουλος, έχει ανάγκη από εργατικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Όλα αυτά έλλειπαν από την προηγούμενη κυβέρνηση και οδηγηθήκαμε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την χρεοκοπία. Η μνήμη μας δεν μπορεί να είναι τόσο ασθενής όσο κάποιοι νομίζουν.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, ευχαρίστησαν τους πολίτες για την θερμή υποδοχή και μετέφεραν τις ευχαριστίες του επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολου Κατσιφάρα , για την στήριξη τους.