Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Με Σαμαρά συναντήθηκε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου




Τη δυνατότητα να «ακούσουν» από «πρώτο χέρι» και σε «πρώτο χρόνο» τις εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ύστερα από τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής την περασμένη Παρασκευή είχαν τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου που μετείχαν σε επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες,.
Συνομιλητής τους: Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Τόπος συνάντησης: Αεροδρόμιο Βρυξελλών.
«Γίνεται προσπάθεια να περισώσουμε ότι μπορούμε. Τα δυο προηγούμενα χρόνια έγιναν εγκληματικά λάθη και σοβαρές παραλείψεις» φέρεται να είπε, ο Αντώνης Σαμαράς.



Επιστρέφοντας, λοιπόν, από τις Βρυξέλλες το πρωί του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου τα μέλη της αντιπροσωπείας του Εμπορικού Συλλόγου μόλις διαπίστωσαν ότι θα συνταξίδευαν με τον πρόεδρο της ΝΔ. τον προσέγγισαν και αμέσως «άνοιξαν» συζήτηση μαζί του.
Το γεγονός ότι με δυο μέλη ο κ. Σαμαράς διατηρεί γνωριμία δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια «φιλική» συζήτηση, με επίκεντρο πάντα τις τρέχουσες εξελίξεις.
Αυτό που εισέπραξαν οι συνομιλητές του κ. Σαμαρά είναι η συγκρατημένη αισιοδοξία του, για το μέλλον της χώρας, αφού όπως εκτίμησε η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο δρόμος δύσβατος.