Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η μη αντίδραση στο Μεσολόγγι ανέδειξε τι πραγματικά πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (VIDEO)


Χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό «παρατράγουδο» έγιναν στο Μεσολόγγι το απόγευμα της Κυριακής τα εγκαίνια των γραφείων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» παρουσία του προέδρου της, Ν. Μιχαλολιάκου και πολλών βουλευτών του κόμματος.
Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε συγκέντρωση, των μελών και φίλων του κόμματος, στην πίσω πλατεία του δικαστικού μεγάρου στην οποία απηύθυναν χαιρετισμούς οι παριστάμενοι βουλευτές, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Μιχαλολιάκος.
Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν τα μέτρα τάξης που λήφθηκαν από την αστυνομία για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων, καθώς στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου είχε δημιουργηθεί κλοιός από αστυνομικούς των ΜΑΤ.
Επίσης, σε όλους τους δρόμους περιμετρικά των γραφείων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» υπήρχαν μέλη του κόμματος που είχαν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης, έχοντας στα χέρια τους κράνη και κοντάρια … για την πιθανή απώθηση ανεπιθύμητων…



Που παραπέμπει και τι συνειρμούς δημιουργεί η παραπάνω εικόνα;
Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρατεταγμένα αναμένοντας τον Ν. Μιχαλολιάκο.
Το γεγονός όμως του ότι, δεν υπήρξε αντίδραση στην εκδήλωση, δημιούργησε τις προϋποθέσεις, ώστε οι απλοί πολίτες που,  προσέγγισαν το χώρο της εκδώσεις να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασσοι» ότι το συγκεκριμένο κόμμα, όσο κι αν διατείνονται οι επικεφαλής του, για το αντίθετο αποτελεί μια αντιγραφή των «εθνικοσοσιαλιστικών» κομμάτων του ’30, τουλάχιστον στο κομμάτι των εκδηλώσεων…