Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Άστοχη και εκτός πραγματικότητας η τοποθέτηση του Μ. Σαλμά (VIDEO)





Άστοχη που απέχει «παρασάγγας από την πραγματικότητα» μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την άποψη και την τοποθέτηση που διατύπωσε ο αν. υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς  για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Μεσολόγγι, τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στην τηλεόραση του Lepanto.
Είδαμε και ακούσαμε τον κ. Σαλμά να στοχοποιεί  την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου ως υποκινητή των εις βάρος του αποδοκιμασιών και να επιρρίπτει ευθύνες στον δήμαρχο Μεσολογγίου για τα αρνητικά του σχεδίου ΑΘΗΝΑ!
Και είναι άστοχη η τοποθέτηση διότι ο κ. Σαλμάς προφανώς θέλει να προσπεράσει αδιαμφισβήτητα γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, το οποία κυριολεκτικά έχουν πληγώσει, το γόητρο των πολιτών του Μεσολογγίου.
Εξηγούμαστε επιγραμματικά:
Εφετείο, Νοσοκομείο, «Καλλικράτης», Στρατόπεδο και τώρα το ΤΕΙ.



Είναι ζητήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν με ψηφοθηρικά κριτήρια και μόνο, χωρίς να ληφθεί καθόλου υπόψη ο θεσμικός χαρακτήρας της πόλης του Μεσολογγίου, ως πρωτεύουσας του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Για τα παραπάνω ζητήματα υπήρξε η αντίδραση της περασμένης Κυριακής στο πρόσωπο του κ. Σαλμά, από τον οποίο δικαιολογημένα οι πολίτες ζητούν συμπαράσταση, διότι τουλάχιστον σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τον έχουν αναδείξει πρώτο βουλευτή στην πόλη τους.
Δυστυχώς ο κ. Σαλμάς δεν αξιολόγησε σωστά το γεγονός, ότι η τελική πρόταση για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ αποτελεί την θρυαλλίδα που φουντώνει την αγανάκτηση των πολιτών του Μεσολογγίου, για τα παραπάνω ζητήματα.
Και έτσι προσπαθεί αυτή την αδυναμία του και την όποια ευθύνη έχει, να την μετακυλήσει σε άλλους…
Κρίμα…