Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«…Πολλές από τις επιτυχίες στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» για 20 χρόνια τις χρωστάμε σε εσένα…»

«Η ζωή δίνει σε όλους μια λευκή κόλα… Άλλοι γράφουν, άλλοι αντιγράφουν…» είχε σημειώσει στο Facebook, ο καλός φίλος εικονολήπτης και διαχειριστής του Onairnews, Γιώργος Παυλάκης.
Ανάμεσα στα σχόλια που συνόδευσαν το σχόλιο εντοπίσαμε αυτό του για χρόνια σκηνοθέτη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, Γιάννη Ντόνα, στο οποίο εξήρε τη «δουλειά» του Γιώργου Παυλάκη, ως ρεπόρτερ.
«…Πολλές από τις επιτυχίες στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» για 20 χρόνια τις χρωστάμε σε εσένα…» σημείωσε μεταξύ άλλων στο σχόλιο του ο κ. Ντόνας.



Ο Γιώργος Παυλάκης με την Πόπη Τσαπανίδου "καλύπτοντας" το 1997 τα γεονότα στην Αλβανία
Επειδή «κανένας δεν αγιάζει στον τόπο του» ο Γιώργος Παυλάκης ελάχιστα ενδιαφέρεται για την «εντός των τειχών» αναγνώριση  ή αυτοπροβολή και ελάχιστα ενοχλείται από αυτούς που προσπάθησαν ή προσπαθούν, να τον αντιγράψουν χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Έτσι παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν τα κεντρικά ΜΜΕ που έχει ως αποτέλεσμα το μειωμένο ενδιαφέρον τους για ειδησεογραφική κάλυψη των γεγονότων της περιφέρειας για περιορισμό τους λειτουργικού τους κόστους, ο Γιώργος Παυλάκης συνεχίζει να κάνει με αμείωτη ένταση αυτό που έμαθε να κάνει εδώ και είκοσι χρόνια και μέσω του Onairnews, δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες για τα σημαντικότερα γεγονότα της περιοχής μας. Ειδήσεις που αναπαράγονται από κεντρικά ειδησεογραφικά sites.