Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

"Μαύρη" η χθεσινή Παρασκευή 1η Νοέμβρη 2013...

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης
δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων το απόγευμα της Παρασκευής
Δυο νέα παιδιά δολοφονήθηκαν στο γαϊτανάκι του αλληλοσπαραγμού των «άκρων» που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και ένα ακόμη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ένα πολλαπλό δολοφονικό κτύπημα, προφανώς συνέχεια αυτού στον Παύλο Φύσσα στον Πειραιά.
Στα μέρη μας, ένα 4χρονο κορίτσι χαροπαλεύει σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου διακομίστηκε, ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι σε παιδική χαρά του Αγρινίου, ενώ ένα άλλο κορίτσι έχασε τη ζωή της, όταν το ποδήλατο της, παρασύρθηκε από Ι. Χ. στο Αιτωλικό.
Σημειολογικά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το πρωτοφανές περιστατικό αυτοδικίας χθες το απόγευμα στο Α.Τ. Μεσολογγίου όταν πέντε άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να «πάρουν» εκδίκηση για τροχονομική παράβαση που τους βεβαιώθηκε νωρίτερα! Οι θερμόαιμοι συνελήφθησαν λίγο αργότερα στο Αιτωλικό όπου πήγαν και στο εκεί αστυνομικό τμήμα για να συνεχίσουν τον «τσαμπουκά» τους….
Τέλος να σημειώσουμε ότι την τελευταία μέρα του Οκτώβρη στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού ένας 23χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός από θανατηφόρα μαχαιριά, 30χρονου ομοεθνή του μετά από λογομαχία σε καφενείο του χωριού, ενώ την ίδια μέρα στο Αιτωλικό σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία 17χρονης μαθήτριας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο…