Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Στις πρώην αποθήκες καπνού οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι. Άνοιξε ο δρόμος για τη μεταστέγαση

Άνοιξε και τυπικά σήμερα ο δρόμος, για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι, σε νέες σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, καθώς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραχώρησε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το κτήριο των πρώην αποθηκών καπνού στο Μεσολόγγι, με απόφαση του Υπουργού, Αθ. Τσαυτάρη.
Μετά την σημερινή εξέλιξη θα ακολουθήσει, η ανακατασκευή του κτηρίου, ώστε να μπορέσει να στεγάσει τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει από πλευράς Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι κατάλληλες ενέργειες για να ξεκινήσουν αυτές, κάτι που αποτελεί και «στοίχημα» για τον Αρχηγό, Νίκο Παπαγιανόπουλο, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα τη μεταστέγαση των υπηρεσιών.Η είδηση αυτή ως MessolonghiNews, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς εδώ και ένα και πλέον χρόνο, όταν «ναυάγησε» η στέγαση των υπηρεσιών στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, είχαμε προτείνει ως λύση, αυτή των πρώην αποθηκών καπνού (διαβάστε εδώ). Μια πρόταση που προφανώς υιοθετήθηκε, τόσο από την ΕΛ.ΑΣ., όσο και από το δήμο Μεσολογγίου.

Έτσι, έχουμε σήμερα αυτό το ουσιαστικό πρώτο βήμα και πιστεύουμε, ότι η συνέχεια σε θέμα χρόνου να είναι καλύτερη, με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να «τρέχει» πιο γρήγορα τις διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό του κτηρίου, ώστε εντός του 2014 να γίνει πραγματικότητα η μεταστέγαση των υπηρεσιών.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.