Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σε πάνδημο κλίμα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπόκα

Τελέστηκε χθες το απόγευμα , μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η κηδεία του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του «Αχελώος ΤV» Γιώργου Μπόκα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία πλήθους κόσμου, επισήμων και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και της Εκκλησίας.
Της νεκρώσιμης ακολουθίας χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς και Λευκάδος Θεόφιλος, ενώ δεκάδες ήταν οι ιερείς, μοναχοί και μοναχές που παρέστησαν και συλλειτούργησαν.
Με λόγια συγκινητικά μίλησε για τον εκλιπόντα ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, που αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που έτρεφε για τον μοναχισμό και το Άγιο όρος και που προσπάθησε μέσα από τον «Αχελώο» να μεταλαμπαδεύσει στους κατοίκους της περιοχής. «Μεγάλο ευεργέτη των συσσιτίων του Αγίου Δημητρίου» χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ο π. Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου τονίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά του, ενώ ανάλογη αναφορά έγινε και από τον κ. Ντάουλα από τους πολυτέκνους του Αγρινίου. Επικήδειοι εκφωνήθηκαν και από τον Σύλλογο Γεωπόνων, την «Ενωμένη Ρωμηοσύνη»  καθώς και από τον Σύνδεσμο των Θαλασσοκαλλιεργητών.



Τον Γιώργο Μπόκα, αποχαιρέτησαν οι βουλευτές Θάνος Μωραΐτης, Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, πρώην βουλευτές, πρώην δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, συνεταιριστές, εκπρόσωποι κομμάτων, τοπικοί δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες ΜΜΕ , άνθρωποι του πνεύματος κλπ.

Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr