Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Με παρέμβαση Γιαννόπουλου και Μπουσμπουρέλη ο δήμος Μεσολογγίου θα έχει λόγο στη σύσκεψη για την "παράκαμψη" της Αρχαίας Αλίκυρνας

Σύντομη συζήτηση με τον υπουργό Υποδομών, Μ. Χρυσοχοΐδη είχαν κατά την προχθεσινή επίσκεψή του, στο Μεσολόγγι, οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου, Κ. Γιαννόπουλος και Δ. Μπουσμπουρέλης, οι οποίοι του ζήτησαν να συμμετέχει και ο δήμος Μεσολογγίου, στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει στην Αθήνα, για την εξεύρεση λύσης στην συνέχιση των έργων της Ιόνιας Οδού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αμέσως έκανε δεκτό το "αυτονόητο" αίτημα, διορθώνοντας έτσι το λάθος του, να μην ενημερωθεί και να μην προσκληθεί ο δήμαρχος Μεσολογγίου, στο χώρο της επίσκεψης.

Πηγές του υπουργείου απέδωσαν, τη μη πρόσκληση, του δήμου Μεσολογγίου, στον καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, που είχε η επίσκεψη, τόσο για τα αποτελεσματα της ανασκαφής, στην Αρχαία Αλίκυρνα, όσο και για μια επιτόπια εξέταση, λύσεων, για τη συνέχιση της κατασκευής της Ιόνιας Οδού.


Την μη πρόσκληση, ενδεχομένως, να μην γνώριζε ο κ. Χρυσοχοΐδης, αφού μετά τις συστάσεις, έδειξε ιδιαίτερα φιλικός, με τους κ.κ. Γιαννόπουλο και Μπουσμπουρέλη, συζητώντας μαζί τους, για αρκετή ώρα, οι οποίοι προφανώς τον "κέρδισαν" με τα όσα, του είπαν.

Πάντως, για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες του γεγονότος, να μην ενημερώνεται ή να παρακάμπτεται ο δήμαρχος ή παλαιότερα ο νομάρχης λόγω διαφορετικής κομματικής τοποθέτησης με αυτήν του κυβερνητικού αξιωματούχου.