Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η εικόνα του Μεσολογγίου στην καθαριότητα δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο.



Η εικόνα του Μεσολογγίου στην καθαριότητα δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο.
Από νωρίς το πρωί υπάλληλοι του δήμου στον τομέα καθαριότητας καθαρίζουν και μάλιστα χθες το πρωί έκανε την εμφάνιση του και το μηχάνημα που πλένει τους κάδους, μετά από ένα χρόνο περίπου, αν δεν κάνουμε λάθος.
«Αν βγούμε εγώ θα ζητήσω να προσφέρω στον τομέα της καθαριότητας την έχω καθαρή την πόλη …δεν πάει άλλο», μας είχε πει ο Λάμπρος Σταθόπουλος πριν τις εκλογές και τελικά δείχνει ότι θα το κάνει πράξη.
Από τις πρώτες μέρες  τον έχουμε δει ξημερώματα, να είναι δίπλα, στους υπαλλήλους της καθαριότητας και να ακολουθεί το δρομολόγιο τους.
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στο προθάλαμο ρωτούσε δημοτικούς συμβούλους από Κατοχή, Νεοχώρι , Αιτωλικό αν γίνεται κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών. Πήρε θετική απάντηση αλλά του τόνισαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τους κάδους.
Στη συνάντηση του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου με τους εργαζόμενους της καθαριότητας φάνηκε, ότι η δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και όπως χαρακτηριστικά είχε πει ότι είναι το νούμερο ένα πρόβλημα του δήμου.
Εμείς θα παρακολουθούμε και όπως πάντα κάνουμε θα σας ενημερώνουμε για όλα τα θετικά  ή αρνητικά.



Ο δημοσιογράφος ερευνά και ενημερώνει το κοινωνικό σύνολο για τα σημαντικά γεγονότα που ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη και είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει αξιόπιστα και αντικειμενικά, για τα σημαντικότερα γεγονότα, να τα κρίνει και να τα αναλύει με κριτήριο το γενικό συμφέρον των πολιτών
Δημοσιογραφία δεν είναι η σεναριολογία και εικοτολογία χωρίς διασταυρωμένες πληροφορίες με σκοπό τον εντυπωσιασμό του κοινού για να αυξήσουμε του αναγνώστες ασελγώντας απέναντι στην έγκυρη δημοσιογραφία.
Ο δημοσιογράφος, δεν είναι μικροπωλητής ειδήσεων, είναι η φωνή, τα μάτια και τα αυτιά του κοινωνικού συνόλου, καθώς εκφράζει τα αιτήματα της κοινωνίας και την αγωνία της για το μέλλον σε μια δημοκρατική και πραγματικά ελεύθερη Πολιτεία.

Δυστυχώς είναι χόμπι μερικών ελάχιστων, υποτίθεται μεγαλοδημοσιογράφων, να εξευτελίζουν και να απαξιώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα υπηρετώντας συγκεκριμένα κάθε φόρα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα που τον εξυπηρετούν καλύτερα στα άνομα σχέδιά του.

Αναδημοσίευση από το onairnews.gr