Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αξίζει και πρέπει η οικονομική συμπαράστασή μας το κακοποιημένο κορίτσι που πέρασε στο Παιδαγωγικό

Με ανακοίνωσή της, η Υπηρεσία Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αγρινίου ζητά, από του πολίτες να βοηθήσουν υλικά, ένα νεαρό κορίτσι από την περιοχή, που κατάφερε, κάτω από πραγματικά, υπερβολικά αντίξοες συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης, όχι μόνο να ολοκληρώσει τις εγκύκλιες σπουδές της, αλλά και να εισέλθει με τις πανελλαδικές στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρόβλημα του κοριτσιού τώρα ειναι, η οικονομική ανέχεια, σε βαθμό που στερείται χρημάτων, ακόμη και για το εισητηριο για να μεταβεί στα Ιωάννινα.

Ως Messolonghi News σας απευθύνουμε και εμεις προτροπή, όσοι μπορείται να συνδράμετε τη νεαρή φοιτήτρια στο νέο της ξεκίνημα καθώς εκ των πραγμάτων πρόκειται για ένα παιδί που μπόρεσε να υπερβεί ανυπέρβλητα εμπόδια, μέχρι να καταφέρει την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο.

Η ανακοίνωση της υπηρεσιας ανηλίκων εχει ως εξής:

"H Δ.Κ. μαθήτρια λυκείου της περιοχής μας είναι επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της, το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και τη βία που υπέστη, θεωρούμε ότι η είσοδός της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ.

Τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας είναι τόσο ισχνά που δεν υπάρχουν πόροι ούτε καν για το εισιτήριο του ΚΤΕΛ για τα Ιωάννινα. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν…….τους ευχαριστούμε θερμά.

Η δικαιούχος του βιβλιαρίου είναι η ίδια η μαθήτρια.

IBAN= GR 10 0171 6200 0066 2013 6733 907

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ= 6620-136733-907 "