Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστίες στην ΤΕΡΝΑ από την σχολική κοινότητα Ευηνοχωρίου


Με ανοιχτή επιστολή η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους της ΤΕΡΝΑ (σ.σ. κατασκευάστριας εταιρείας της Ιόνιας Οδού) για την υιοθέτηση και ικανοποίηση του αιτήματος που είχε υποβληθεί προ έτους, για την πλήρη αποκατάσταση των εσωτερικών δαπέδων του σχολείου.
Στην επιστολή αναφέρεται:

«Με το τέλος της επίστρωσης του τσιμεντένιου δαπέδου στο σχολείο μας, δηλ. μιας επιφάνειας από διαδρόμους, αίθουσες, τουαλέτες και άλλους χώρους, πάνω από 1100 τ.μ., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, που αποπεράτωσε το έργο αυτό.
Ειδικότερα τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Ηλία Χουχουρέλο.
Δε λησμονούμε την ημέρα που μας δεχτήκατε για να σας μεταφέρουμε το αίτημά μας ( ακριβώς πριν ένα χρόνο, ήταν στα μέσα του Νοέμβρη ) . Στο μυαλό μας ακόμη βρίσκεται η ευγενική και θετική σας ανταπόκριση : έτσι απλά και χαριτολογώντας : <<…θα γίνει …>> είπατε. Και αποπερατώσατε με ιδιαίτερη επιτυχία το αίτημα αυτό του σχολείου μας. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας. 
Η ευγνωμοσύνη προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ και ειδικότερα προς το πρόσωπό σας Κύριε Ηλία, είναι έκδηλη και απέραντη. Είναι στάση μας, που θα τονίζεται συνεχώς. 




Το δάπεδο πριν αποκατάσταση

Το δάπεδο πριν αποκατάσταση
Και τούτο, διότι παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ως εταιρεία στην αποπεράτωση ενός τόσο απαιτητικού έργου, που έχετε αναλάβει, με ευγένεια και συνέπεια ολοκληρώσατε την κάλυψη – επίστρωση του τσιμεντένιου δαπέδου. Οι σκόνες και οι όποιες ακαταστασίες ανήκουν στο παρελθόν. Δεν τις αναπνέουμε πλέον, δεν έχουμε χνούδια, χώματα, σκουπίδια….. Δεν παρουσιάζονται αλλεργίες από τις σκόνες. Δε σκοντάφτουμε. Έφυγε το σκούρο - μουντό χρώμα του δαπέδου και είδαμε φως. Άλλαξε η διάθεσή μας. Νοιώσαμε άνθρωποι. Ερχόμαστε στο σχολείο όλοι μας -- καθηγητές-μαθητές-- ευχάριστα.
Ευχαριστούμε (- για άλλη μια φορά -) και για την πινακίδα, που η εταιρεία σας τοποθέτησε στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε γενικότερα για τη μέχρι τώρα βοήθειά σας.

Ευχαριστίες, και στη νομικό σύμβολο της εταιρείας κ. Βούλγαρη Γεωργία και στον υπεύθυνο στο εργοτάξιο ΤΕΡΝΑ κ. Μαλάτο Σπύρο Τέλος, ευχαριστούμε το υπόλοιπο προσωπικό, που με ευγένεια και ζήλο έφερε σε πέρας το παραπάνω έργο. Δεν ξεχνούμε την προσπάθειά του δυο (2) μήνες τώρα κάθε Σαββατοκύριακο να εργάζεται υπομονετικά, για να έχει το σχολείο φωτεινό και καθαρό δάπεδο. Τελείωσε το έργο αυτό Κυριακή 06-11-2016.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και τη βοήθεια των μαθητών μας, που κάθε φορά βοηθούσαν να αδειάσουν οι αίθουσες ή τα γραφεία ή οι διάδρομοι, για να γίνει η επίστρωση του δαπέδου. Και τη Δευτέρα να επαναφέρουν στη θέση τους τα θρανία, τις καρέκλες, τις βιβλιοθήκες,….»