Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Διαγωνισμός φωτογραφίας "selfie" από τους "Φίλους της Βαλβείου" από 15/11 έως 15/12/2016

 Ο κύριος Γρηγόρης Χρυσοστομίδης, βιβλιοθηκονόμος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος
και συντονιστής της Καλοκαιρινής Εκστρατείας της,
κατά τη συνέντευξή του στους Φίλους της Βαλβείου Βιβλιοθήκης,
στο κεντρικό αναγνωστήριο της ΕΒΕ.
Το ταξίδι του στο Μεσολόγγι, ως εκπροσώπου της Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος - National Library of Greece (ΕΒΕ), και την επίσκεψή του πριν από το τέλος του Νοεμβρίου στη Βάλβειο Δημοτική Βιβλιοθήκη ανήγγειλε ο βιβλιοθηκονόμος Γρηγόρης Χρυσοστομίδης κατά τη συνέντευξή του, στη δεύτερη εκπομπή των Φίλων της Βαλβείου Βιβλιοθήκης, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προχθές, Τρίτη 8 Νοεμβρίου.
Ο κ. Χρυσοστομίδης μοιράστηκε μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής και τους ακροατές την πλούσια εμπειρία του, από τις βιβλιοθήκες που έχει επισκεφθεί ανά την Ελλάδα, έδωσε ιδέες, μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και περιέγραψε αναλυτικά την Καλοκαιρινή Εκστρατεία που διεξήχθη στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της ΕΒΕ, την οποία συντονίζει, και η οποία είναι μεταξύ των 255 υποψηφίων για το διεθνές βραβείο Astrid Lindgren, το αποκαλούμενο «Νόμπελ της παιδικής λογοτεχνίας».
Κατά την διάρκεια της εκπομπής οι «Φίλοι της Βαλβείου» ανακοίνωσαν τον διαγωνισμό «Πάμε Βάλβειο». Πρόκειται για  έναν διαγωνισμό φωτογραφίας «σέλφι» με πλούσια δώρα που θα διεξαχθεί στη Βάλβειο από τις 15 Νοεμβρίου ως τις 15 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής επισκεφθείτε από τις 10 Νοεμβρίου το site των ΦΒΒ https://filoivalveiou.wordpress.com/valveios/

Η επόμενη εκπομπή των «Φίλων της Βαλβείου» θα μεταδοθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις 7.00 μ.μ. από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου.