Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Απόστολος Κατσιφάρας: "Ελάτε να περπατήσουμε στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο" - Αύριο η βόλτα στην Τουρλίδα


«Ελάτε όλοι μαζί να δούμε τα έργα που ουσιαστικά γίνονται για εσάς. Είναι έργα ουσίας και τα σχεδιάζουμε, τα υλοποιούμε και διεκδικούμε ακόμα περισσότερα, με γνώμονα τον πολίτη. Τα έργα μας δεν είναι λόγια, είναι ΕΣΠΑ» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο κάλεσμά του προς τους πολίτες Αιτωλοακαρνανίας.

Με γαΐτες, ποδήλατα και σαξόφωνο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» μας καλούν να περπατήσουμε στους δρόμους του ΕΣΠΑ κάτω από το φως της πανσελήνου και να γνωρίσουμε, να κουβεντιάσουμε και να δούμε από κοντά τα δικά μας έργα.
Το ραντεβού «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» έχει δοθεί για αύριο Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην Τουρλίδα, στην Ι.Π. Μεσολογγίου.
Να θυμίσουμε πως η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις έγινε χθες στην Μικρή Περιμετρική Πατρών και μεθαύριο έχει προγραμματιστεί η τελευταία στο λιμάνι Κατακόλου.

Τι περιλαμβάνει η εκδήλωση στο Μεσολόγγι



Σύμφωνα με τους οργανωτές: "Αύριο στις 19.30 (ώρα) ξεκινάμε περπάτημα ή ποδηλατάδα από την Αγία Τριάδα και φθάνουμε στο τέλος του δρόμου της Τουρλίδας.
Εκεί στην άκρη της Τουρλίδας, μέσα από ένα ιδιαίτερο event αναδεικνύουμε και το υδάτινο στοιχείο με κανόε καγιάκ και παραδοσιακές βάρκες – γαΐτες. Ακολούθως, θα απολαύσουμε μελωδίες από το σαξόφωνο με τον Βασίλη Κονίδα και υπέροχα τραγούδια από την Νίκη Κοντοσιώρου."

Εγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ

Το έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ έχει ενταχθεί στην εγκεκριμένη Στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού διασφαλίζοντας την χρηματοδότησή του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.