Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

«Μεγαλώνοντας Ευτυχισμένα Παιδιά» το αντικείμενο ημερίδας που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Μεσολογγίου

Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017  η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου  Μεσολογγίου, στο Ιστορικό Μουσείο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ. Η ημερίδα είχε θέμα: «Μεγαλώνοντας Ευτυχισμένα Παιδιά»

Οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΚΕΔΔΥ, Δέσποινα Τσαούση, Σπυρίδων Μπαλτάς, Βασίλειος Σταμάτης και Θεοδώρα Μελίστα, προσέγγισαν με ευαισθησία  το σοβαρό αυτό ζήτημα της «Ευτυχίας» του παιδιού, που αφορά  γονείς και εκπαιδευτικούς.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος  που άνοιξε δρόμους για νέες παρόμοιες  συναντήσεις.


«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά , εκτός από τους εισηγητές μας, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς επίσης τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χ. Κολοβό, τον Σύμβουλο παιδαγωγικών θεμάτων, κ. Γ. Σωτηρακόπουλο, τον Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Τ. Σκαρμούτσο και την εκπρόσωπο του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Α. Καραμούλα . Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Ν.  Κορδόση για την φιλοξενία του στον χώρο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ και την αρωγή του σε όλη μας την προσπάθεια.» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου.