Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στο Μεσολόγγι


Μια ακόμη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών εξιχνιάστηκε χθες από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου καθώς σε επιχείρηση των αστυνομικών στο Μεσολόγγι κατασχέθηκαν περισσότερα από 200 γρ. χασίς.
Πρόκειται για τη δεύτερη επιχείρηση σε διάστημα λίγων ημερών στο Μεσολόγγι το εν λόγω τμήματος αφού πριν λίγες ημέρες συνελήφθηκε στην περιοχή του Μεσολογγίου ένας αλλοδαπός με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.
Για τη χθεσινή υπόθεση η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
«Συνελήφθη, χθες (15-02-2011) και περί ώρα 16.00΄ στο Μεσολόγγι – Αιτ/νίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον σακούλα περιέχουσα ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -147- γρ. την οποία νωρίτερα μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και του προμήθευσε 32χρονος ημεδαπός συνεργός του. Σε νομότυπες κατ’  οίκον έρευνες κατελήφθησαν να κατέχουν:




 α) Μία νάιλον σακούλα περιέχουσα ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -81- γρ.
β) Ένα μεταλλικό κουτάκι περιέχων ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -3,5- γρ.
γ) Ένα πλαστικό κουτάκι περιέχων ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -1,1-  γρ.
δ) Σε συρτάρι σαλονιού ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -0,2-  γρ.
ε) Μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους -0,9-  γρ.
Κατασχέθηκαν, ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους -234-  γρ., ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και ένα κινητό τηλέφωνο. Συνεργός   συλληφθέντα διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα (16-2-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Μεσολογγίου.»