Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Της έκανε "σεφτέ" κλέφτης...


Σε καφενείο στο Μεσολόγγι έκανε σήμερα το πρωί «σεφτέ» ένας νεαρός, που μπήκε στο καφενείο μόλις το άνοιξε η ιδιοκτήτρια και της ζήτησε να του ψήσει  ένα καφεδάκι.
Η ιδιοκτήτρια του καφενείου μπήκε στην κουζίνα να φτιάξει τον καφέ, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι ο νεαρός δεν ήθελε καφέ, αλλά την τσάντα της!!!  την οποία είχε βάλει σε μία ντουλάπα μέσα στο χώρο της κουζίνας όταν άνοιξε το καφενείο.
Όταν γύρισε να δώσει τον καφέ στον νεαρό διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε εξαφανιστεί και λίγο αργότερα μαζί του… και η τσάντα της,  στην οποία είχε μέσα κάρτες αλλά και σημαντικό χρηματικό ποσό.
Μετά απο την αναγνώριση του νεαρού, αφού είναι γνωστός στην αστυνομία, λόγω παρόμοιων αδικημάτων η αστυνομία προσπάθησε να τον εντοπίσει στην πόλη του Μεσολογγίου.
Η σύλληψή του, τελικά έγινε στην Αθήνα, αφού ο νεαρός με το που έκανε την κλοπή επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό την Αθήνα, «για να κάνει ψώνια», όπως έλεγε,  σε επιβάτες στο λεωφορείο,  «μιας και το πρωί είχε πάει για...ψάρεμα και είχε ψαριά που το απέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό».
Φυσικά η «ψαριά» δεν ήταν τίποτε άλλο από την «τσάντα» της ανυποψίαστης γυναίκας.