Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Καραπάνος: «Το ΠΑΣΟΚ αποκλείει την Αιτωλοακαρνανίας ως τουριστικό προορισμό της Εργατικής Εστίας»



«Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω τις ευχές του τομεάρχη εμπορίου της ΝΔ Γιώργου Βλάχου ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπορεί να παραστεί στην σημερινή εκδήλωση. Σας μεταφέρω τις ευχές του για γόνιμη και δημιουργική πορεία.
Εγώ προσωπικά ως μέλος της οικογένειας των εμπόρων, λόγω των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων γνωρίζω και κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου εξαιτίας της ύφεσης της οικονομίας.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό από την πλευρά της κυβέρνησης ότι οι έμποροι, οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και αν δεν σταματήσει τώρα η εις βάρος του φορολογική επιδρομή τότε πολύ δύσκολα  θα υπάρξει ανάκαμψη.» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.



Ο Νίκος Καραπάνος με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΚΟ Εμπόρων της ΝΔ, εκπροσώπησε στην εκδήλωση τον τομεάρχη Εμπορίου του κόμματος, Γιώργο Βλάχο, μεταφέροντας μήνυμα του τελευταίου στην εκδήλωση.
Επίσης ο κ. Καραπάνος κατά την εκδήλωση υπογράμμισε την αναγκαιότητα να περιληφθεί η Αιτωλοακαρνανία ως τόπος προορισμού για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας.
«Οι του ΠΑΣΟΚ για ακόμη ένα ζήτημα της Αιτωλοακαρνανίας αποδεικνύουν την ανακολουθία προεκλογικών λόγων με τα μετεκλογικά τους έργα.
Χωρίς καμιά δικαιολογία πέρυσι απέκλεισαν την Αιτωλοακαρνανίας από τα προγράμματα της Εργατικής Εστίας.
Φέτος μεθοδεύεται κάτι ανάλογο.
Πρόκειται για ακόμη έναν αρνητικό,  για το νομό, κυβερνητικό χειρισμό και θα πρέπει άμεσα να επανενταχθεί η Αιτωλοακαρνανία στα προγράμματα της Εργατικής Εστίας.» σημείωσε ο Νίκος Καραπάνος και δεσμεύτηκε για την ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να επανενταχθεί ο νομός στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού αλλά και για την επίλυση διαφόρων άλλων ζητημάτων του εμπορικού κόσμου.
Τέλος, ο Νίκος Καραπάνος το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ την ίδια ημέρα σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ παρουσία του κ. Λυκουρέζου παρουσίασε μια σειρά προτάσεων για την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας των κομματικών οργανώσεων στην τοπική κοινωνία.