Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Σε καλό δρόμο η συνεργασία δήμου Μεσολογγίου με Βιετνάμ εξαγωγές προϊόντων της περιοχής

bietnam
Αναμνηστική φωτό της αντιπροσωπείας του δήμου  Μεσολογγίου, με τον πρέσβη  του Βιετνάμ. Στην αντιπροσωπεία μετείχαν από το Γραφείο Επιχειρηματικής Δράσης η Πέπη Κρασσά και ο Μανώλης Τερζάκης (δεξιά)  
Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ δήμου Μεσολογγίου και της επίσημης διπλωματικής αντιπροσωπείας του Βιετνάμ στη χώρα μας σε διάφορους τομείς κυρίως οικονομικής δραστηριότητας, ο αντιπροσωπεία του δήμου Μεσολογγίου με επικεφαλής τον δήμαρχο, Παναγιώτη Κατσούλη παρέστη σε εκδήλωση στην νεοϊδρυθείσα πρεσβεία του Βιετνάμ στην Αθήνα, για τον εορτασμό της Επετείου της Ανεξαρτησίας.
Ο Πρέσβης του Βιετνάμ, κ. Binh Vu στην ομιλία του παρουσία πρεσβευτικών αντιπροσωπειών από πολλά κράτη μεταξύ των οποίων, των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας κ.α. έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Μεσολόγγι, στο συμβολισμό που εκπέμπει και κυρίως στην προσδοκία του για εμπορικές σχέσεις και ανταλλαγές με την περιοχή, την οποία άλλωστε πρόσφατα είχε επισκεφτεί.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο πρέσβης του Βιετνάμ συνοδευόμενος από στελέχη της πρεσβείας είχε επισκεφτεί το Μεσολόγγι και είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα της περιοχής αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο σύναψης εμπορικών συμφωνιών με επιχειρηματίες για εξαγωγές στη χώρα του.