Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΕ Μεσολογγίου κατέκτησε το Montana Cup 2011

 

Κάτι παραπάνω από θετικά ήταν τα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕ Μεσολογγίου λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, όπως αυτά προέκυψαν από την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά “Montana Cup” που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα από τις ΕΠΣ Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας και φυσικά Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα μετείχαν οι: ΑΠΟΚ Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Ένωση Άσπρα Σπίτια και ΑΕ Μεσολογγίου αντίστοιχα.

Το Σάββατο η ΑΕ Μεσολογγίου επικράτησε του τοπικού ΑΠΟΚ Βελούχι με 1-0 με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα στο 6΄.

Αγωνιζόμενη στον μεγάλο τελικό του τουρνουά την Κυριακή, η ΑΕ Μεσολογγίου ήταν σαρωτική και κέρδισε δίκαια τον Αγρότη Λιανοκλαδίου με το εντυπωσιακό 3-0. Τα γκολ πέτυχαν: στο 7΄ και 57΄ ο Κόκκαλης και στο 72΄ με πλασέ ο Παπανικολάου δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΜ.

Σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ έδειξαν ένα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο και απέκτησαν πολλές εμπειρίες ενόψει της επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.