Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Πρεβεζάνος: "Ο Ν. Καραπάνος έπραξε το αυτονόητο"

Απάντηση του Γ Πρεβεζάνου στο δημοσίευμα «Το Μεσολόγγι στηρίζει Καραπάνο;» που είναι αναρτημένο στο Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας.

​Αγαπητέ κύριε διαχειριστή του blog, παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παρακάτω επιστολή μου προς απάντηση στο δημοσίευμα «Το Μεσολόγγι στηρίζει Καραπάνο;».
Αξιότιμε κύριε Ανώνυμε,
Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμα δημοσιεύματα γιατί θεωρώ ότι δεν είναι έντιμο να μην υπογράφεις τα δημοσιεύματά σου και άρα να μην παίρνεις την ευθύνη των όσων ισχυρίζεσαι και γράφεις. Ωστόσο, δράττομαι της ευκαιρίας κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Καραπάνο, για άλλη μια φορά, για τη πολύτιμη βοήθειά του στον συνδυασμό μου κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο οποίος υπερέβαλε εαυτόν, πήρε μεγάλο πολιτικό ρίσκο και έπραξε αυτό που κανένας άλλος Βουλευτής δεν τόλμησε να κάνει. Ήτοι να ταχθεί στο πλευρό μου στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις, την επιλογή της Ν.Δ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Καραπάνος μπήκε ΤΙΜΗΤΙΚΑ στο ψηφοδέλτιό μου και όχι για να διεκδικήσει σταυρό και να μπει σε εκλόγιμη θέση.
Επίσης, αποτελεί πρόκληση για έναν άνθρωπο που δεν ξέρουμε ποιος είναι και απευθύνομαι σε σας κ. Ανώνυμε, να αναφέρεστε στους Μεσολογγίτες και στην πιθανή πολιτική τους επιλογή σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Φρονώ ότι αυτό αποτελεί στοχοποίηση στο πρόσωπο του κ. Καραπάνου, κακή γενίκευση σε ότι αφορά την επιλογή την οποία θα κάνουν οι Μεσολογγίτες και τέλος, δεν βλάπτει λίγος σεβασμός προς το εκλογικό σώμα συνυπολογίζοντας τα ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.