Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ελεύθερος και πάλι ο απατεώνας που εξαπατά ηλικιωμένους!


Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος Αγρινιώτης που συνελήφθη για... τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εξαπατά ηλικιωμένους στην Δυτική Ελλάδα, αποσπώντας τους ποσά ή και κλέβοντας χρήματα και τιμαλφή από τα σπίτια τους
Να θυμίσουμε πως ο 37χρονος, συνελήφθη προχθές στον Εμπεσό,  αφού στις 20 του μηνός με συνεργό του που  αναζητείται, έκλεψαν κοσμήματα από οικία 82χρονης στην Πάτρα.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα οι δύο δράστες είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις απάτες και δύο κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία (διαβάστε εδώ).



Η δράση του 37χρονου Αγρινιώτη όμως δεν σταματά εδώ, αφού σε βάρος του έχουν σχηματισθεί δικογραφίες για διάπραξη πληθώρας περιπτώσεων απάτης και κλοπών σε ηλικιωμένους στην Αχαΐα και την Ηλεία, ενώ την 30-12-2011 είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατόπιν εντάλματος σύλληψης για ληστεία που είχε διαπράξει στην Πάτρα, την 29-11-2011 σε βάρος 72χρονης ημεδαπής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και αφέθηκε για τρίτη φορά ελεύθερος, ενώ πρόσφατα είχε καταδικαστεί από το Πλημμελειοδικείο Αγρινίου σε φυλάκιση τριών ετών για απάτη σε βάρος της εταιρείας που εργαζόταν.

Με πληροφορίες από το Agriniopress.gr