Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Άνετο τρίποντο για την ΑΕΜ


Η ΑΕ Μεσολογγίου  ξεπέρασε εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό 3-0, το εμπόδιο της Πίνδου Κόνιτσας για την πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου στον 5ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος «σκαρφαλώνοντας» στη  δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο Οδυσσέας Νυδρίου άφησε βαθμούς στην Πέτρα απέναντι στην τοπική Ομόνοια. Αντίθετα η πρωτοπόρος ομάδα της Κασσιόπης ξεπέρασε στην Ηγουμενίτσα το εμπόδιο του Θεσπρωτού με 2-1.
Οι παίχτες του Χρήστου Βασιλείου μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 12’ με αυτογκόλ του Βλάχου ύστερα από υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα.
Η Πίνδος προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν τα κατάφερε και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.



Στην επανάληψη η ΑΕΜ ζευγάρωσε τα τέρματά της, στο 59’ με τον Καρύμπα «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πέντσας από 80’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Στο 87’ ο Παπανικολάου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του για το υπόλοιπο της αναμέτρησης με 10 παίκτες.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων ήταν οι εξής:
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Χρήστου, Τσιφοπανόπουλος, Παπανικολάου, Κλάδος, Χαλαζίας, Δενδρινός, Τσάμης, Καρακίτσος (65΄ Ζαχαράκης), Πέντσας, Καρίμπας (80΄ Μιχαλόπουλος), Ξευγένης (75΄ Πετσίνης).
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Καϊσίδης, Βλάχος (57΄ Μπαμπούλιας), Μπονόβας, Βαζάτης, Τσιαλιαμάνης, Γερονάτσιος, Γιάτσε, Χαλούλος (80΄ Αγόρου), Πούλιος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης (57΄ Σιώτας).