Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

«Χορηγών αρωγή, μαθητών συμμετοχή» και το στοίχημα των μαθητών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κερδήθηκε


Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου διοργανώνει  αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι στον χώρο της Σχολής (πάροδος Σταυροπούλου, πίσω απ' την Πυροσβεστική), τιμητική εκδήλωση για να εξάρει το έργο των μαθητών που συμμετείχαν στο τριήμερο φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” (Μεσολόγγι, 23-25 Μαρτίου) καθώς επίσης  και των χορηγών που κατέστησαν δυνατή την παρουσία του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης, στην γαστρονομική γιορτή. 
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και η Δημοτική Αρχή που υπήρξαν οι διοργανωτές του «Κερνάμε Ελλάδα» θα παραστούν στην εκδήλωση του ΟΑΕΔ, απονέμοντας τους  επαίνους προς τους μαθητές και τους προμηθευτές. 
"Σας καλούμε να επιβραβεύσετε και εσείς με την παρουσία σας την αλληλεγγύη που επέδειξαν μέσω της αθρόας  προσφοράς πρώτων υλών - εν καιρώ οικονομικής κρίσης - οι καταστηματάρχες της περιοχής. 
Ελάτε να τονώσουμε την θέληση των παιδιών που αποτέλεσαν την πεμπτουσία της διοργάνωσης μαγειρεύοντας 72 παραδοσιακές συνταγές από 8 περιφέρειες της χώρας κερνώντας επί ένα τριήμερο Ελλάδα!" τονίζεται στην ανοιχτή πρόσκληση.