Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Κέντρο Υγείας θέλει το νοσοκομείο Μεσολογγίου ο διοικητής του Γ. Κυριακόπουλος! Προτείνει να μεταφερθεί το "μισό" στο Αγρίνιο!

Την αντικατάσταση του διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ζητά για ακόμη μια φορά η τοπική κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως υποστηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Κυριακόπουλος προβαίνει στη συστηματική υποβάθμιση του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυριακόπουλος εχει προτείνει: "τη μεταφορά γιατρών της γυναικολογικής – μαιευτικής κλινικής στο Αγρίνιο, την μεταφορά γιατρών μονήρους ειδικότητας νεφρολόγου, ΩΡΛ, οφθαλμίατρου και ουρολόγου, καθώς και την μεταφορά λειτουργιών των γραφείων προμηθειών, μισθοδοσίας και του τμήματος πληροφορικής."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου έχει ως εξης:

"Ορισμένοι ακόμη και σήμερα συμπεριφέρονται απέναντι στην πόλη του Μεσολογγίου σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Σαν να μην έχουν λάβει και το πρόσφατο μήνυμα των βουλευτικών εκλογών στις 20-9-2015. Ο λόγος για τον απερχόμενο Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά και την εν γένει πρακτική του. Στα τελευταία κατορθώματά του περιλαμβάνονται οι προθέσεις για μεταφορά γιατρών της γυναικολογικής – μαιευτικής κλινικής στο Αγρίνιο, την μεταφορά γιατρών μονήρους ειδικότητας νεφρολόγου, ΩΡΛ, οφθαλμίατρου και ουρολόγου, καθώς και την μεταφορά λειτουργιών των γραφείων προμηθειών, μισθοδοσίας και του τμήματος πληροφορικής.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και δηλώνει ότι:

Η λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Εχθρικές ενέργειες όπως η μεταφορά γιατρών και κλινικών μας βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετους.

Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η 6η ΥΠΕ να βάλει φρένο στις συνειδητές ενέργειες του απερχόμενου Διοικητή και να τον απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ.

Η τοπική κοινωνία και οι φορείς οφείλουν για μια ακόμη φορά να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Η στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό όπως κατ’ επανάληψη έχουν ζητήσει οι εργαζόμενοι αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα.


Η Δημόσια Υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Άμεση εφαρμογή του νόμου 4232/9-7-2015, άρθρο 16, που αφορά αντικαταστάσεις Διοικητών."