Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Με Τζιτζικώστα για την αρχηγεία της ΝΔ Ο δήμαρχος Μεσολογγίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιωτολοακαρνανίας

Η κούρσα των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ έχει ξεκινήσει ωστόσο σε αυτή τη συγκυρία είναι ακόμη νωρίς να διαφανούν οι τάσεις στη βάση του κόμματος.

Κάποια στελέχη ωστόσο ήδη στοιχίζονται σε υποψηφιότητες ενώ τα περισσότερα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Σύρρος και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Και οι δύο στηρίζουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ήταν μάλιστα ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας που υπέγραψε την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα ξεκαθαρίζοντας ευθαρσώς τη θέση του.

Στα πρόσωπα (πέραν των 50 πρώτων) που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ανήκει και ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Κληθείς μάλιστα από το agrinionews.gr να σχολιάσει αυτή του την επιλογή, ο κ.Καραπάνος ανέφερε:

«Αυτό που φάνηκε και από τις τελευταίες εκλογές είναι ότι η κοινωνία έχει βάλει ένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ παλιού και νέου. Θεωρώ λοιπόν ότι πολιτικά πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι καν βουλευτής και αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερό του προτέρημα, να ενώσει την παράταξη και κυρίως να φέρει τη νεολαία κοντά του, κάτι που είχε χάσει η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια.

Αυτό θεωρώ ότι είναι, συγκριτικά με τους υπόλοιπους αξιολογότατους και αξιέπαινους συνυποψήφιους του, τους οποίους γνωρίζω και προσωπικά, το προτέρημα της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα».

 

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr