Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εφιάλτης το ερωτικό όνειρο πρώην ιερέα από τη Ναυπακτο

Ότι θα εκπληρώσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις με δύο γυναίκες ρομά ήλπιζε ένας 60χρονος πρώην ιερέας από τη Ναύπακτο, χθες βράδυ στο Μεσολόγγι, φάνηκε όμως πως οι δύο κυρίες του την είχαν μάλλον στημένη…

Ο 60χρονος δείπνησε σε κέντρο στο Μεσολόγγι με τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια οι τρεις τους μπήκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μία από αυτές και οδηγήθηκαν σε ερημική τοποθεσία κοντά στο Αιτωλικό.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους , με τον πρώην ιερέα να κάνει το ίδιο, επιδιδόμενοι σε ερωτικές περιπτύξεις.


Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε και ο 60χρονος στη συνέχεια, εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος με την απειλή μαχαιριού έκλεψε 220 ευρώ απο τον 60χρονο, παίρνοντας το αυτοκίνητο και τις δύο γυναίκες και αφήνοντάς τον στην ερημική τοποθεσία, χωρίς καν όλα του τα ρούχα…

Ο 60χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, όταν κατάφερε πεζός να φτάσει στον… πολιτισμό και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Τελικά εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες και συνελήφθησαν, ενώ ο άνδρας που κατήγγειλε ο 60χρονος ότι τον απείλησε και τον έκλεψε, αναζητείται.

Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr