Τρίτη 9 Μαΐου 2017

"Ασημένιος" ο Γιάννης Καρέτσος στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 8 χλμ. στο Αγρίνιο


Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο,  ο Λαϊκός αγώνας δρόμου 8χλμ και 1.000μ για παιδιά, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Και σε αυτόν τον αγώνα των 8 χλμ. ο Μεσολογγίτης δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Γιάννης Καρέτσος κατάφερε να διακριθεί αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον 17χρονο πρωταθλητή της ΓΕΑ, Νίκο Σταμούλη.
Σε ανακοίνωση των οργανωτών του αγώνα μετά το πέρας του τονίζεται:



«Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άφησε σε όλους μας μια γλυκιά γεύση ικανοποίησης για την προσπάθεια που κάναμε ώστε να προετοιμάσουμε τον αγώνα.
Η οργάνωση κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλή και οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φέτος είχαμε συμμετοχή από πολλά μέρη της πατρίδας μας, κάτι που μας γεννά την υποχρέωση να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε το μήνυμα που θα μεταφέρουν οι επισκέπτες στον τόπο τους να είναι θετικό για τον τόπο μας και την διοργάνωσή μας.
Για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα εργάσθηκαν πολλοί άνθρωποι εθελοντικά, τους οποίους θέλουμε πολύ να ευχαριστήσουμε. Ο αγώνας έγινε με την υποστήριξη  του δήμου Αγρινίου και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο αλλά και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γκρίζη Νικόλαο.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς του αγώνα που αναφέρονται παρακάτω, χωρίς την στήριξη των οποίων δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα.
1.            ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε
2.            ΚΟΡΠΗ
3.            ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΤΣΟΥΠΗ   ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
4.            PAUL CHRITOPHE
5.            AGRINIO COPY
6.            HOTEL ALEXANDER
7.            ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
8.            ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΤΖΑΪΜΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
9.            ΤΟ ΑΡΧΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ)
10.          ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
11.          ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΖΕΛΗ
12.          ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
13.          ΑΝΤΙPΟΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ PEGEOT ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ
14.          ΜΟΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ)
15.          ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ)
16.          ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ.
17.          ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ FIRMA
18.          FIRE FANTASY ΣΑΡΑΚΑΝΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
19.          ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΣΙΚΝΑΣ ΖΥΓΟΥΡΑΣ
20.          ΤΕΝΤΕΣ ΜΠΙΝΙΑΡΟΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου για την άψογη λήψη μέτρων τάξης και τροχαίας ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες.
Για την ιστορία στον αγώνα των 8χλμ με μεγάλη Διαφορά τερμάτισε πρώτος ο Σταμούλης Νίκος της ΓΕΑ Αγρινίου. Στην δεύτερη και Τρίτη θέση τερμάτισαν αντίστοιχα οι Καρέτσος Ιωάννης και Ματσούκας Κώστας. Στην κατηγορία των γυναικών 1η νικήτρια η Ελένη Νικολοπούλου της ΓΕΑ και στην δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα η Σταμούλη Γεωργία και η Τζαλοκώστα Δήμητρα. Πρώτος εν ενεργεία αστυνομικός τερμάτισε ο Νάτσιας Ηλίας ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων. 1η εν ενεργεία αστυνομικός η Ζήκου Αφροδίτη επίσης απ’ τα Ιωάννινα. 1ος αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ο Καρακάσης Γεώργιος. 1ος εν αποστρατεία αστυνομικός ο Καψάλης Θωμάς.

Οι χρόνοι όλων των συμμετεχόντων στον αγώνα των 8χλμ, θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό ώστε να μπορούν όλοι να δουν τον χρόνο τους. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και μεγαλύτερη θέληση την προσπάθεια να φέρουμε κοντά την αστυνομία με την κοινωνία, αλλά και τους αστυνομικούς μεταξύ τους όπου αυτοί και αν βρίσκονται, υπηρετώντας δια της φιλίας.»