Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας στον Κοχλία από 18 έως 30 Ιουνίου

 

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό" και το Φωτογραφικό του, Τμήμα και το "Κοχλίας Coffee-Gallery" διοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Αντανακλάσεις".

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Kοχλίας Coffee-Gallery, Μεσολόγγι όπου και θα λειτουργήσει η έκθεση έως τις 30 Ιουνίου, καθημερινά 9.00 π.μ. - 12.00 μ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Γραμμένου Κωνσταντίνα, Ευαγγελινού Ξένια, Κατοχιανού-Σέρβου Πηνελόπη, Κότσαρης Μιχάλης, Νικολοπούλου Αγγελική, Περγαντή Αστέρω και Τσουκαλά Ανδριάνα.

"Μοιάζουν παράλληλοι κόσμοι οι αντανακλάσεις. Γεννιούνται όταν το φως ως εραστής στέλνει τις ακτίνες του, σε μια «αγαπημένη» επιφάνεια, σ’ έναν καθρέφτη, στο νερό, στο γυαλί και το στιλπνό μέταλλο… και να! νέες εντυπωσιακές εικόνες και σουρεαλιστικές οπτικές συνευρέσεις δημιουργούνται.

Το φωτογραφικό «κλικ» καταγράφει αυτές τις μαγικές στιγμές, αυτά τα εφήμερα «είδωλα» που δανείζονται εμμέσως, σώμα και χρώματα από την επιθυμία του φωτός να δια – δοθεί…" έτσι περιγράφουν την έκθεση οι οργανωτές της.