Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (24/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 39 και 17 ετών, διότι αφαίρεσαν από εργοτάξιο της παραλιακής ζώνης Αιγίου, δύο μεταλλικά πλαίσια - σχάρες φρεατίων, συνολικής αξίας (500) ευρώ. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός ο οποίος μαζί με έναν 10χρονο, ο οποίος προσήχθη, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνες που πραγματοποιηθήκαν στην οικία του και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (66) γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή εξύβριση και απειλή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 31 ετών οι οποίοι αφαίρεσαν σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα από τον λαιμό του, ενώ απείλησαν και εξύβρισαν μια 57χρονη ημεδαπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης και σπόροι κάνναβης.