Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πολλές οι βραβεύσεις επιχειρήσεων του Μεσολογγίου στον διαγωνισμό «Olymp Awards 2017»


Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ως φορέας εκπροσώπησης του τοπικού «επιχειρείν», με ανακοίνωσή του εκφράζει την αμέριστη χαρά και ικανοποίηση, για το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής συνεχίζουν να «θριαμβεύουν», αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, επιχειρήσεις της περιοχής έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην  τελετή απονομής των βραβείων «Olymp Awards 2017», αποσπώντας, συνολικά 6 βραβεία (4 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο).



Ειδικότερα, η «ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ» απέσπασε χρυσό και χάλκινο βραβείο για τα προϊόντα ΟΥΖΟ και ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΕΛΑΔΑ αντίστοιχα.
Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» απέσπασε χρυσό βραβείο για το καπνιστό χταπόδι, ενώ η «MELVITA- ΠΑΠΠΑΣ» κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία “Μέλι” για τα προϊόντα «Χρυσό - Ασφάκα - Πορτοκάλι – Έλατο» και «Λευκό – Ασφάκα», καθώς και ένα αργυρό για το «Μαύρο – Πορτοκάλι».


Έτσι στην σχετική ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου τονίζεται:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που τα μεσολογγίτικα προϊόντα διακρίνονται και βραβεύονται για τις υψηλές προδιαγραφές, την εξαιρετική ποιότητα και την ανώτερη γεύση τους.


Το σύνολο, μάλιστα, των διακρίσεων που λαμβάνουν τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική που έχει ο τοπικός επιχειρηματικός κλάδος και τη συμβολή του στην αναπτυξιακή πορεία ολόκληρου του Δήμου, κάτω από τις σημερινές αντίξοες, από κάθε άποψη, συνθήκες που βιώνει η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας.


Αυτό που έχει ανάγκη το Μεσολόγγι μας, είναι ανθρώπους που «επιχειρούν» με όραμα ανάπτυξης, καινοτόμο και εξωστρεφή προσανατολισμό.
Ευχόμαστε από καρδιάς οι τρεις αυτές επιχειρήσεις να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία να προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες βραβεύσεις.
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι και θα παραμείνει αρωγός της ανάπτυξης και της τόνωσης της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων