Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Συγκεντρώσεις υποψηφίων βουλευτών στον ίδιο χώρο ...με διαφορά ώρας!!!



















Και στο χώρο της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία όμως "μαίνεται" ένας υπόγειος πόλεμος "χαρακωμάτων" μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς όμως μέχρις στιγμής οι "μάχες" αυτές να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Ο "πόλεμος" αυτός μια εβδομάδα πριν τις εκλογές εστιάζεται στις μέρες και τους χρόνους των προεκλογικών ομιλιών.
Έτσι χθες Παρασκευή στο Αγρίνιο μιλούσε ο υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας εκτάκτως μια ώρα αργότερα ο Χρήστος Μοσχανδρέου διοργάνωσε δική του προεκλογική συγκέντρωση.
Κοινή συνισταμένη των δυο συγκεντρώσεων η παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου.

Όμως οι "παράλληλες" συγκεντρώσεις δεν σταματούν εδώ.
Κι αυτό γιατί την Δευτέρα 10/9 στις 7:30 το βράδυ ο Δημήτρης Σταμάτης μιλά σε ετεροδημότες της Αθήνας στο Caravel ενώ μια ώρα νωρίτερα ο Μάριος Σαλμάς διοργανώνει τη δική του συγκέντρωση στο Imperial.
Ανάλογο σκηνικό αναμένεται να έχουμε την προσεχή Τετάρτη στο Μεσολόγγι καθώς όπως μαθαίνουμε συγκεντρώσεις προετοιμάζουν ο Μάριος Σαλμάς και ο Βασίλης Μαγγίνας.
Παρ' όλα αυτά ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συγκέντρωση του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο την προσεχή Τρίτη καθώς είναι παραπάνω από βέβαιο άτι η πιθανή επιτυχία της, θα βαρύνει σημαντικά την πλάστιγγα υπέρ του κυβερνώντος κόμματος, τουλάχιστον σε επίπεδο νομού και απ' ότι γνωρίζουμε ο Κώστας Καραμανλής έχει να εξαγγείλει πολλά...