Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Σκληρή κριτική από Βερελή

Σκλήρή Σε πολιτική συγκέντρωση Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών στην Πάτρα, μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρίστος Βερελής. Κατά την ομιλία του ο πρώην υπουργός άσκησε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση της ΝΔ τονίζοντας ότι με τις πολιτικές που εφάρμοσε αντέστρεψε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, αποδυνάμωσε τη δυναμική της οικονομίας και ακύρωσε τελικά το διεθνές κύρος της Ελλάδας.
Ο κ. Βερελής αναφέρθηκε και στις αρνητικές επιδόσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία καθώς και στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Καραμανλή στην περιοχή.
"Η κυβέρνηση της ΝΔ εξαγγέλλει έργα και δεσμεύσεις για την Αιτωλοακαρνανία", σημείωσε ο Βουλευτής, "που στην πραγματικότητα όχι μόνο διαψεύδουν τις υποσχέσεις του 2004, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, συνιστούν εμπαιγμό ομηρίας, αταίριαστο για την αξιοπρέπεια του Αιτωλοαακαρνάνα Πολίτη. Δεσμεύσεις που είχε στη διάθεσή της τέσσερα χρόνια να υλοποιήσει, αν ήθελε. Και λέει τάχα αθώα «τώρα δεν προλαβαίνω να προχωρήσω τα έργα, ψηφίστε με ξανά κι εγώ υπόσχομαι να τα ολοκληρώσω, μόλις αναλάβω την εξουσία".
Ο κ. Βερελής έκανε ειδική αναφορά στο περιφερειακό πρόγραμμα του Κινήματος για την Αιτωλοακαρνανία, σημειώνοντας ότι η περιοχή με σχέδιο θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Φούρας, ο Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Κελεπούρης καθώς και Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι των Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας.