Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Τιμή στον Άνθρωπο, Παναγιώτη Κουρουμπλή


Μια υπέροχη εορταστική βραδιά απόλαυσαν «μικροί και μεγάλοι» που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού Ευηνοχωρίου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου που διοργάνωσε το Δ.Σ. Παιδικών Σταθμών Μεσολογγίου.
«Μικροί και μεγάλοι» που γέμισαν ασφυκτικά τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού χειροκρότησαν με θέρμη τις απαγγελίες ποιημάτων καθώς και τις αποδόσεις των σκετς από τους μικρούς μαθητές.
Στην όμορφη εκδήλωση εορταστικό τόνο έδωσε και η Φιλαρμονική του Δήμου, αποδίδοντας γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η απονομή τιμητικής διάκρισης από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο, στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για την συνεισφορά του στην κατασκευή των εγκαταστάσεων του Παιδικού Σταθμού Ευηνοχωρίου, την περίοδο που εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας καθώς των αποκαλυπτηρίων μαρμάρινης πλάκας που αναγράφονται τα ονόματα των Παναγιώτη Κουρουμπλή και του τότε προέδρου της Κοινότητας Ευηνοχωρίου και νυν δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Μαστραπά που είχαν συμβάλει καταλυτικά στην κατασκευή του Παιδικού Σταθμού.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος δήλωσε:
«Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους για την υπέροχη χριστουγεννιάτικη βραδιά που μας χάρισαν.
Η απονομή της τιμητικής διάκρισης στον Παναγιώτη Κουρουμπλή ήταν το ελάχιστο «ευχαριστώ» μας, στον άνθρωπο που αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.
Χρόνια πολλά σε όλους».